Update Murti Lombok

door | 9 aug 2019 | Medisch, Onderwijs | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

Weer de hoogste tijd voor een update over de studie van Murti. Inmiddels is ze haar laatste semester in gegaan . Ze loopt nu stage in het Sanglah ziekenhuis in Denpasar waar ze hard moet werken. Daarnaast moet ze de nodige verslagen maken en behandelingsplannen en scripties schrijven voor de universiteit. In de namiddag/avond gaat ze naar de praktijk in Sukawati van Sollichun waar ze haar afdeling voor de kinderen nog doet. Het is ongelooflijk hoe ze dit allemaal voor elkaar krijgt  In oktober betalen we voor haar een seminar van drie dagen over sensorische integratie waar zij heel veel mee zal kunnen doen in de toekomst op haar praktijk.

Afgelopen maand heb ik haar even gesproken en gezien in Denpasar en heb nu dus de laatste wetenswaardigheden.In december is de afsluiting van de studie en dan komt de inauguratie in april.En dan heeft ze haar doel bereikt en is ze gediplomeerd fysiotherapeute met bevoegdheid om een eigen praktijk  te starten!!!

Het plan is dat ze terug komt naar Lombok en hier de praktijk voor kinderen gaat starten.Daarvoor moeten we nu al het een en ander voorbereiden en dat  hebben we samen  eens op een rijtje gezet:

1. het zoeken naar een gepaste Ruko ( winnkel/woningruimte) voor de praktijk. De huur van deze ruko’s  zijn omhoog gegaan maar via via kunnen wij voor een zeer geschikte prijs waarschijnlijk een huren  op een goede en strategische plek.
2. er moet een vergunning geregeld en betaald worden om de praktijk te starten.
3. verschillende materialen en apparaten ( verplicht om je vergunning te krijgen) moeten nog gekocht worden. De materialen die Murti al in haar praktijk in Sukawati heeft moeten per truck vervoerd worden naar  Lombok.

Murti komt morgen voor een paar dagen naar Lombok , dan is ze even vrij vanwege een Moslim feestdag en dan kan ze al gaan kijken naar diverse Ruko’s met de sociaal werker met wie ik hier samen werk. We willen dan proberen of we kunnen huren vanaf janjari 2020 zonder prijsverhoging. We gaan het stap voor stap opbouwen. Als de Ruko rond is dan willen we in januari kijken of er nog iets geverfd/ aangepast moet worden e.d. en dan in februari de truck met spullen over laten komen uit Bali. En zo bouwen we het langzaam op. We hebben komende week ook een paar dagen dan om het een en ander te  overleggen. Heel spannend allemaal en Murti is er vol van en heeft allerlei goede ideeën.!! 

Maar, uiteraard is hier nog veel geld veel nodig. We hopen dan ook dat jullie Murti ook nog even na haar studie willen blijven steunen om de start te maken, dat zou geweldig zijn! Misschien kennen jullie nog vrienden en/of familie die ook graag een steentje willen bijdragen? Ze doet het heel erg goed , is serieus en houdt enorm veel van haar werk dus ik kan alleen maar zeggen dat het geld heel erg goed besteed wordt. Murti is jullie dan ook heel erg dankbaar voor alle hulp en steun die ze tot nog toe ontvangen heeft!

Mede namens Murti, hartelijk dank en vriendelijke groet,
Jantine Buijs.

Voor de zekerheid hier nog even de Bankgegevens:
NL18SNSB0783308590 t.n.v. Stichting MOL Denethor 25663RM Geldrop o.v.v. Jantine.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog