Update Murti 12-2018

door | 11 dec 2018 | Medisch | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

Lieve mensen,

Weer even een update van Murti. Zij is heel hard aan het werk en moet veel toetsen doen. Tot nog toe gaat het goed en ze behaalt goede resulaten. Het is hard werken, er wordt erg veel van de studenten geeist.
Ze kan dan ook niet elke dag meer naar de praktijk daar heeft ze de tijd niet voor. Maar ze heeft voor tijdelijke vervanging kunnen zorgen en dat is geweldig!

Nog even en dan gaat ze het volgende semester in en dat betekent praktijk. Op 11 januari start ze met training in Jakarta tot eind april. Daarna is de volgende training voor haar in Solo of Yogyakarta.
Hier zijn weer hoge kosten aan verbonden en we hopen dan ook dat jullie haar ook nog voor de resterende periode willen blijven steunen.

Murti is enorm dankbaar en doet ook vreselijk haar best om hoge resultaten te behalen. Ze heeft me dan ook speciaal gevraagd om jullie nogmaals heel hartelijk te bedanken voor de financiele steun die ze tot nog toe gekregen heeft en hoopt van harte dat ze deze kan afmaken en dat haar droom werkelijkheid gaat worden.

Hartelijk dank en tevens willen we jullie fijne Kerstdagen wensen en alle goeds in goede gezondheid voor 2019!

mede namens Murti, Jantine

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog