Resultaten van Murti

door | 28 jul 2015 | Nieuwsbrieven | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

Een bericht van Jantine over de studie voortgang van Murti. Ik heb de tekst op sommige plaatsen aangepast omdat de inhoud ons per email bereikte en persoonlijke info bevatte.

Beste sponsoren van Murti,

DSC_0588Gisteren heb ik Murti hier ontmoet en hebben we weer fijn bij kunnen praten en de laatste nieuwtjes door kunnen nemen. het is morgen Idulfitri en op Bali is het Galungan dus overal vakantie en vieringen. De 25e juli moet ze weer terug naar Bali en start dan de 27e weer met de colleges.
Hier alvast de uitslagen die binnen gekomen zijn, 2 heeft ze nog niet maar dat zit in ieder geval goed en ze is over naar het 5e semester of te wel het derde jaar, geweldig!!!
De beoordeling gaat hier met letters. A = heel goed. B = goed. C = voldoende D = onvoldoende en E = slecht.

Murti heeft het dus prima gedaan. Zelf baalde ze van die ene C maar dat vak is ook erg moeilijk  vertelde ze me. Maar ze heeft geen enkele onvoldoende dus het is helemaal goed vind ik Ze is verhuisd naar een andere kamer die beter en veiliger is en bijna dezelfde prijs. Ook niet te ver van de universiteit waar ze op de motor naar  toe gaat.

Samen met Sollichun, een afgestudeerde fysiotherapeut, ook een Javaan oorspronkelijk, maar die al lange tijd op Bali zit en al lange tijd kent, een praktijkruimte kunnen huren in Sukawati met financiële hulp van fysiotherapeuten uit Nederland. Inmiddels is deze ruimte opgeknapt en hebben ze materialen en veel zelf ook gemaakt aan meubeltjes e.d. Sollichun gaat hier na de vakantie overdag ook een aantal uren behandelen en Murti dan in de namiddag/vroege avond. Ze willen graag dan de gehandicapte kinderen behandelen en er ook een sociaal project van maken d.w.z. de mensen die niet veel geld hebben hoeven ook minder of niet te betalen.

Tot nu toe heeft Murti een patiëntje waar ik foto’s  zal bijvoegen. Ze kan niet te veel doen want de studie vraagt ook veel tijd en energie van haar maar het is ook heel goed en fijn als ze direct al praktijkervaring kan opdoen want dat ontbreekt aan de opleidingen in Indonesie.

Ze zit goed in haar vel. is heel erg gemotiveerd en hoopt dus over 2 jaar de studie af te kunnen ronden. Daarom hoopt ze ook van harte dat ieder haar financieel wil blijven steunen want zonder die hulp redt ze het niet.
Ze is ieder erg dankbaar en heeft mij nadrukkelijk gevraagd haar hartelijke dank over te brengen en vriendelijke groeten voor ieder. Dus…bij deze.

Ook namens mij heel hartelijk dank voor de financiële en materiële steun aan Murti, zij verdient het en weet er heel goed mee om te gaan!!
Als er weer nieuws is horen jullie weer.

Vriendelijke groet,

Jantine Buijs. .

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog