Nieuwsbrief Murti 09-2017

door | 27 sep 2017 | Onderwijs | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.
Op 25 september had Murti haar inauguratie in Sanur in het Bali Beach Hotel.
Totaal waren er 380- studenten voor de inauguratie van de hogere Hotelschool en Geneeskunde waaronder ook Fysiotherapie.
Omdat niemand van de familie aanwezig kon zijn had ik besloten naar deze officiële gelegenheid te gaan om haar te verrassen. Ze vond het heel fijn en heeft genoten!
Vanaf januari 2018 start de inschrijving voor de “profesi” , het studiejaar dat zij nog moet doen om een eigen praktijk te mogen starten. Hopelijk kan ze dan al instromen en anders in juni. Zolang ze hier op moet wachten gaat ze verder in de praktijk met Sollichun in Sukawati en doet zij de kinderen en hij de volwassenen , ieder in een eigen ruimte.
We hopen dat jullie bereid zijn om haar ook nog financieel te steunen voor dit laatste gedeelte.
Murti is dolgelukkig en bedankt iedereen heel hartelijk die haar gesteund heeft! Diegenen die Facebook hebben kunnen meerdere foto’s zien van de inauguratie en ik zal ook enkele hierbij toevoegen.
Hartelijk dank nogmaals voor alle support, ook namens Murti en hartelijke groet,
Jantine.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog