Nieuwsbrief Lombok 12-2018

door | 12 dec 2018 | Nieuwsbrieven | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

Beste mensen,

Het einde van dit jaar nadert dus de hoogste tijd voor een update. De laatste maanden hebben voornamelijk in het teken van de aardbevinghulp gestaan maar desalniettemin ging de sponsoring voor de andere zaken ook nog door.
Deze maand sluit ik de aardbevinghulp af (zie info op de website) en wil dan in januari me weer concentreren op het afval/plastic projekt.

De afgelopen maanden zijn de onderstaande uitgaven gedaan:

Murti heeft geld ontvangen voor semester 9 en boekengeld en de kosten voor haar komende praktijk stage in Jakarta.

Lina heeft geld ontvangen voor haar wisuda oftewel inauguratie en is geslaagd!! Ze kan een baan krijgen in Surabaya bij gehandicapten maar wil liever op Lombok blijven en probeert eerst hier nog te solliciteren. Ze heeft het heel goed gedaan en mag trots zijn!

Een weeskind is blij gemaakt met een bril en een baby met een schizus van 1 maand oud hebben we geld gegeven om extra melk te kopen. Als de baby 5 kg weegt kan deze geopereerd worden.

Jeka heeft geld gekregen voor het volgende semester.

We kunnen met een tevreden gevoel terug kijken op dit jaar. Velen zijn goed geholpen en de resultaten zijn mooi. We hopen van harte dat jullie ook komend jaar weer willen blijven steunen!

Hartelijk dank, mede namens ieder die geholpen is.
Tevens willen we jullie hele fijne Kerstdagen wensen en alle goeds in goede gezondheid voor 2019!

Jantine.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog