Nieuwsbrief Lombok 09-2018

door | 8 sep 2018 | Nieuwsbrieven | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.
Weer even een update betreft de uitgaven van de laatste maanden:

Het schoolseizoen is weer begonnen dus de leerlingen/studenten hadden weer school- en boekengeld nodig en geld voor andere schoolbenodigdheden. En dit geld is gegaan naar:

–         Maulana voor de SMA.

–         Dinda voor de SD

–         Weesjongen via Bak Sugiarto voor schriften en schoenen

–         Lina en Murti voor hun laatste gedeelte van de studie.

–         Jeka voor de specialisatie frontoffice aan de toeristenschool.

Zoals jullie inmiddels wel zullen weten hebben wij vanaf 29 juli verschillende aardbevingen gehad op Lombok waaronder een paar behoorlijk zware. De gevolgen hiervan zijn dan ook niet te overzien en zullen nog een jaren lange nasleep hebben. Gelukkig zijn wij er goed van afgekomen met alleen beschadigingen aan huis en bungalow, maar verder helemaal gezond!!

Direkt hebben Holis en ik ons aangesloten bij onze vrienden en een team gevormd voor eerste noodopvang/hulp. Elke dag zijn we op pad gegaan om survey te doen en goederen te geven. We hebben een funding gestart. Wil je hier meer over weten dan kan je kijken op www.steunvoorlombok.nl waar ook de verslagen en foto’s staan van wat we tot nog toe ondernomen hebben.

Nog steeds zijn we bezig met dit program en gaan ons nu meer richten op het bouwen van tijdelijke woningen en tijdelijke schooltjes van bamboe en edukatie.

Al enige dagen hebben we geen aardbevingen meer dus hopen dat er nu een einde aan deze ellende komt en het normale leven weer opgepakt kan worden door de bevolking.

Hartelijk dank weer voor jullie financiele hulp, mede namens ieder die geholpen is.

 Vriendelijke groet,

Jantine.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog