Nieuwsbrief Lombok 07-2019

door | 16 jul 2019 | Overige hulp | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

Het is weer tijd voor een nieuwsbrief vanuit Lombok , waar de rust weer is teruggekeerd. Er is inmiddels al hard gewerkt aan het opbouwen na de aardbevingen maar er moet ook nog veel gebeuren. Het zal nog wel een tijd duren voordat alles weer normaal is.

Maar gelukkig neemt het aantal toeristen toe en met name deze maand en de komende maand is het weer behoorlijk aangetrokken , heel fijn voor het toerisme hier!

Hieronder. nu weer de laatste uitgaven en nieuwtjes.

Deze keer is het alleen onderwijs waar geld naar toe gegaan. Het is ook niet zoveel aangezien we het geld van Uden Wereld Wijd ook konden gebruiken, fantastisch!

  • Maulana heeft het laatste geld gekregen voor de SMP en gaat nu naar de SMA.
  • Husna en Putri, 2 kinderen uit het oosten hebben geld gekregen voor schooluniformen en andere schoolbenodigdheden om naar de 1e klas van de basisschool te gaan..
  • Dina heeft de basisschool afgerond en nu geld gekregen voor de SMP.
  • Dinda had een nieuw sportuniform nodig voor school en is overgegaan naar de 6e klas van de basisschool.

Er is een bedrag naar de Notaris gegaan voor het opmaken van de akte voor onze Stichting. Op 8 juli zijn we naar de Notaris gegaan. De mensen die in het Bestuur zitten zijn: Erwin, Barry, Nizar, Mohamed ( zijn vader) en Holis. Vele namen zullen bekend zijn van het aardbevingsprogramma en ik ben heel erg blij met deze club mensen. Ze zijn harde werkers en enthousiast en hebben een groot social gevoel. Uiteraard blijf ik hen steunen en meedoen maar mijn naam komt hier niet meer in voor.

De naam van de Yayasan , of te wel Stichting moet sinds kort uit 3 namen bestaan dus het is nu geworden:

Yayasan Bale Tereng Lombok.

De financien blijven gewoon via mij gaan en we hopen dat u ons allen wilt blijven steunen door geld over te maken op de nieuwe rekening die ik nog een keer zal vermelden:

  • NL18SNSB0783308590
  • t.n.v. Stichting MOL. Denethor . 5663 Geldrop.

Al het geld dat op dit rek nr. wordt gestort is voor Lombok.

We laten het nummer bewust in Ned zodat er niet veel kosten verloren gaan aan overmaking naar het buitenland. Ook is het nu safe omdat het op een naam van een Stichting wordt gestort.

Binnenkort moeten we nog eens naar de Notaris want er wordt nog een extra akte gemaakt voor de samenwerking met de Stichting MOL hetgeen het gemakkelijker zal maken voor vrijwilligers om naar Lombok te komen voor een programma.

Nog steeds stuur ik allen een nieuwsbrief maar als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen wilt u mij dit dan laten weten dan haal ik uw naam van de mailinglijst.

Heel veel dank voor alle steun en financiele hulp , mede namens ieder die geholpen heeft en van harte hoopt dat u hen nit in de steek laat nu er een nieuw rekening nummer is.

Vriendelijke groet vanuit Lombok,

Jantine Buijs.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog