Nieuwsbrief Lombok 06-2023

door | 20 jun 2023 | Nieuwsbrieven | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

Beste lezers & sponsoren,

Weer even de laatste berichten vanaf Lombok.Het toeristen seizoen is begonnen en het is hier en daar zelfs weer druk, dus het gaat de goede kant op gelukkig. Deze week hebben de kinderen schoolvakantie en  hebben ze hun rapporten inmiddels gehad en gaan over een paar weken weer naar een nieuwe klas of een nieuwe school.


Waar is het geld de afgelopen maanden aan besteed?

  • Shania heeft geld gekregen voor de voorbereidingen van het Yudisium en ze hoopt dit jaar nog af te studeren. Ook hebben we het geld weer betaald voor haar kamer.
  • Ook voor Rina is nog 1 keer de kamerhuur betaald. Nu is ze klaar met haar stage. Ze heeft haar diploma op zak en is nu aan het solliciteren. Hopen dat ze een leuke baan krijgt! Ze is nu even bij haar ouders  op Gili Gede want daar was ze ook al een lange tijd niet meer geweest.
  • Dinda heeft de SMP afgerond en gaat naar de pondok pesantren in Kediri, waar familie van haar moeder woont, voor de vervolgopleiding. Daar kan ze dan ook verblijven. Wij betalen de kosten van de opleiding en de overige kosten betaalt de familie.
  • Qia, de dochter van Sugeng heeft de leefijd voor de kleuterschool en wij betalen de kosten hiervoor. Ze is een slim meisje en is erg blij dat ze naar school mag. Vader en moeder zijn niet minder blij!
  • Lina heeft weer geld gekregen voor de hormonenkuur die ze hier nog kan doen in Mataram in het ziekenhuis. Het plan is dat ze in juli naar Jakarta gaat voor een second opinion in het Damais ziekenhuis, speciaal voor kanker. Er moet eerst het een en ander geregeld worden voordat ze hier naar toe kan dus het heeft even tijd nodig. Er gaat een familielid met haar mee. Ze is heel dapper en gaat er helemaal voor. Hopelijk levert dit goede resultaten op en weet ze waar ze aan toe is. 

Iedereen weer hartelijk dank voor de financiële hulp , mede namens degenen die geholpen zijn.Hartelijke groet, mede namens Yayasan Bale Tereng,

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog