Nieuwsbrief 02-2023

door | 13 feb 2023 | Medisch | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

Beste mensen,

Een mooiere en betere start van het nieuwe jaar hadden we ons niet kunnen wensen: het programma met de nieuwe Stichting Lombok-Eyecare. Vijf vrijwilligers hebben zich volledig ingezet  en fantastisch werk verricht in Mataram, Kerendangan en Pringgasela. Totaal zijn er 482 mensen gescreend waarvan 88% een bril heeft gekregen. Er zijn ook 16 mensen met staar gediagnosticeerd.

Meer video’s zijn hier te vinden.

Waar is het geld aan besteed?

  • Dina heeft een map voor haar rapport moeten kopen en schoenen voor school.  De maand december voor de laatste keer haar schoolgeld betaald want vanwege haar goede prestaties (anak pintar) hoeft ze vanaf dit jaar geen schoolgeld te betalen tot ze klaar is.
  • 2 studenten, Galih en Shania hadden geld nodig voor printpapier en voor het betalen van de kamerhuur en voor beiden collegegeld voor het nieuwe semester. Shania is de voorbereidingen aan het doen voor het afstuderen.
  • Rina van Gili Gede doet het goed met haar stage in het Hotel in Senggigi. Voor haar hebben we weer het geld voor haar kamerhuur betaald.
  • Dinda heeft ook geld gekr voor schoenen voor school en om materialen te kopen voor de praktijklessen.

 Hartelijk dank weer voor jullie steun, mede namens allen die geholpen zijn.

Vriendelijke groet,

Het team van Yayasan Bale Tereng,

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog