11 aug – Hulp voor afgelegen kampongs

door | 11 aug 2018 | Aardbevingen 2018 | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

Allereerst wil ik jullie laten weten dat de positieve reacties op de mail en Facebookpagina https://www.facebook.com/steunvoorlombok met de hulpvraag overweldigend en hartverwarmend zijn!! Velen hebben deze ook nog eens doorgestuurd zodat er nog meer reacties komen en het geld binnen stroomt!!!

Maar het is nu onmogelijk om ieder persoonlijk te bedanken mede doordat ik velen ook niet ken en niet weet wie er stort omdat ik daar nog geen overzicht over heb en waarschijnlijk ook onvolledig krijg op korte termijn.

Wij zijn aan het voorbereiden voor morgen en hebben al veel ingekocht. Veel goederen raken op en als het er nog is vragen ze giga prijzen!!!! We gaan met 2 dichte auto’s in plaats van pick up trucks dat is beter en veiliger.

Er is al iemand vooraf naar de plek gegaan om ons te laten weten of we er goed kunnen komen en er niet inmiddels een brug stuk is of wegen onbereikbaar en dat is in orde. Ook de laatste 24 uur geen bevingen meer en ik zie dit alles als een goed voorteken.

Na zondag hoop ik jullie weer te kunnen informeren en hoop van harte dat jullie de info dan willen doorsturen.

Hier onder nog enkele foto’s van de inkopen en de start van het in zakken verdelen hiervan voor de families

En een aantal foto’s van het getroffen gebied waar we heen gaan die ik heb doorgekregen van degene die al daar is.

 

 

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog