€ 2.300,- van Trap-in Uden voor Yayasan Bale Tereng

door | 11 jul 2022 | Lombok | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

 De jaarlijkse Trap-in fietstocht voor het goede doel in Uden en Volkel heeft in totaal 34.500 euro opgeleverd. Dat geld wordt verdeeld over vijftien geselecteerde projecten in ontwikkelingslanden, die elk 2.300 euro ontvangen. En Yayasan Bale Tereng, (Steun voor Lombok) is één van deze geselecteerde projecten!

Voorste rij, 4de van rechts, Ike van der Goot met de cheque van € 2.300,-

Bron: Kliknieuws

Dit eindbedrag werd 28 juni bekend gemaakt tijdens de afsluitende medewerkersavond in de Eigen Herd. Aan de hand van een fotoreportage blikte voorzitter Dick van Doorn terug op de fietstocht, die traditioneel op Tweede Pinksterdag wordt verreden. De vertegenwoordigers van de vijftien projecten kregen de cheques uitgereikt en waren blij verrast met het mooie resultaat. Vanwege de vele regen op Eerste Pinksterdag en de matige weersverwachting voor Tweede Pinksterdag was de opkomst lager dan verwacht: 1.650 deelnemers tegen 2.150 in 2019. Zoals bekend kon vanwege corona in 2020 en 2021 niet worden gefietst. Met sponsoracties kon toen toch nog respectievelijk 2.000 euro en 1.700 euro per project worden uitgekeerd. Harrie van Duijnhoven ging weer langs bij zijn 500 trouwe sponsors en slaagde erin om weer een recordbedrag van 21.100 euro aan sponsorgeld binnen te halen. Ad Toonen zorgde ervoor dat via bedrijfssponsoring van 5.000 euro alle kosten vooraf konden worden gedekt, zodat alle opbrengsten van Tweede Pinksterdag rechtstreeks kunnen worden uitgekeerd aan de projecten.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog