9 nov – Prachtige berichten

door | 10 nov 2018 | Aardbevingen 2018 | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

Op pad naar RT 05 om te kijken hoever ze zijn gekomen met opbouwen. De regen valt nu met bakken neer al een paar dagen dus het wordt moeilijker om door te werken.
Maar gelukkig gaat het goed en er staan er al 5 vandaag . Het plan is dat vandaag de daken er op komen en dan de deuren en ramen geplaatst en onderwijl worden de volgende 5 gebracht.
De mensen zijn enorm blij en laten dit ook goed merken. Ze helpen mee en bieden de jongens eten en drinken aan en ook wij krijgen een kop thee/koffie.

Ondertussen komen er weer prachtige berichten binnen:
We hebben een afspraak met Falko, een Duitse reisleider die geld van zijn gasten heeft gekregen dat hij graag aan mij persoonlijk wil overhandigen. We spreken af en ik krijg 500 Euro van hem!!!

Dan komt er een bericht van Wine Langelaar, van het waterprojekt hier en hij doneert ons nog eens Rp. 30 miljoen!
En dan als klap op de vuurpeil nog een hele grote verrassing van de Prof Groenschool uit Amersfoort ( school voor dove en slechthorende kinderen) waar de kinderen een sponsorloop hebben gehouden en maar liefst 7.755 Euro hebben opgehaald!!!!,

Het is overweldigend allemaal en ik wil nogmaals iedereen die zoveel initiatieven heeft ondernomen en geld heeft gegeven heel hartelijk bedanken, mede namens allen hier op Lombok die hier van mochten profiteren!!

We hopen dat deze week de huizen in RT 05 staan als het niet te veel tegen zit met de regen en dan gaan we verder in de bergen bij Dopang en Guntur Macang in het westen . We gaan nog stug door met elkaar, mede door de enthousiaste reakties en fantastische steun!!

Vriendelijke groet,

Jantine.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog