7-8 sept – Bouwvakkers aan het werk

door | 9 sep 2018 | Aardbevingen 2018 | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.
7 september
Terwijl de jongens  in Pringgasela nog bezig zijn met de bamboe voor de schoolopvang en huizen zijn wij in Mataram. We blijven bij de werkers en hopen dat het dan vandaag allemaal bij ons thuis  af komt. Tevens nog het een en ander regelen voor financien en afspraken voor de volgende dag maken.
 
8 september
Holis gaat verder met de kleine scheuren in het huis en dan kan ik met de bouwvakker, voor de bekenden Rus, op stap. Wij gaan de eerste 5 huizen nogmaals bekijken en taxeren op de kosten. Deze zijn in Bintaro, Senggigi en Kerendangan.
Ik heb een schriftje aangeschaft zodat we alles per huis kunnen noteren en dan kan de bouwvakker thuis gaan rekenen hoeveel het ongeveer zal gaan kosten. We betalen dan niet het volle bedrag maar geven een tegemoetkoming en moet men zelf ook meebetalen. Van alle kosten wordt een nota gevraagd die overhandigd moet worden aan een van ons.
De bouwvakker geeft mij maandag door wat de kosten zijn voor ieder huis. Het ziet er naar uit dat deze hoog zijn. er moeten zo wie zo al 3 huizen ver afgebroken worden omdat het te gevaarlijk is om het zo te repareren…..en dan  zijn er nog heeeeeel veel anderen…..
 
Maandag willen we dan gelijk weer verder door naar Pringgasela met de rest van de waterfilters en tevens een plan maken voor de komende week.
 
Hartelijk dank en vriendelijke groet,
 
Jantine.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog