6 en 7 nov – Vele handen maken licht werk

door | 9 nov 2018 | Aardbevingen 2018 | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

Op 6 november komt de eerste lading met onderdelen voor de huisjes aan in RT 05 bij Senggigi. Het is een lange rit vanaf Pringgasela en de trucks kunnen niet snel rijden en het is nog eens erg druk dus pas laat in de middag komen ze aan.
De spullen worden uitgeladen maar blijven beneden liggen want het regent heel hard.

De volgende dag kunnen we de spullen naar boven sjouwen voordat de laatste onderdelen arriveren. Vele handen maken licht werk en ook vrijwilligers uit Ned zijn van de partij, dankjewel Henk en Will en Richard voor het sjouwen!! En Tiny voor het maken van de foto’s!

We gaan de plekken nog even na waar de huizen moeten komen te staan en hier en daar moet er nog iets gewijzigd worden, maar het gaat lukken. Het team van 4 personen uit het oosten blijft daar slapen zodat ze morgen al vroeg kunnen starten met het opbouwen. Want het regenseizoen heeft zich nu echt aangekondigd en het regent hard en lang!!

Ook wordt er nog wat kleding uitgedeeld die meegenomen is uit Ned en we zien weer veel blije gezichten.

Weer een succesvolle dag vandaag!

Hartelijke groet,

Jantine.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog