29 aug – Lieve mensen

door | 29 aug 2018 | Aardbevingen 2018 | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

Het is overweldigend zoveel geld en steun er binnen stroomt voor Lombok. Inmiddels ken ik de meesten niet meer die helpen.
Gelukkig hebben verschillende mensen hun e- mailadres vermeld dus kan ik jullie via deze weg persoonlijk heel hartelijk bedanken ,mede namens de mensen van Lombok die geholpen worden!!!
We zijn op de goede weg en als het nu echt rustig blijft kunnen we langzaam aan gaan starten met de wederopbouw maar dit zal nog jaren duren.

Voor wie de verslagen wil lezen die ik tot nog toe gemaakt heb verwijs ik naar: https://www.steunvoorlombok.nl. Like en deel ook onze Facebookpagina https://www.facebook.com/steunvoorlombok/

Nogmaals heel veel dank en als u mensen kent binnen uw kring die ook geholpen hebben wilt u deze dank dan ook aan hen overbrengen?

vriendelijke groet,

Jantine Buijs.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog