21 nov – De bergen in

door | 25 nov 2018 | Aardbevingen 2018 | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.
Rond het middaguur komen de 2 trucks en een pick up truck met de mannen aan in Kekeri. Holis en ik gaan op de motor achter hen aan naar Dopang en Guntur macan in de bergen. Het is een heel avontuur want onderweg moeten we langs veel laaghangende bamboe of andere takken.
Sommigen kunnen met een lange stok omhoog gehouden worden maar anderen moeten we kappen. Ook lopen alle elektriciteitsdraden hier nog boven de weg wat ook een groot obstakel is nu en dan. Maar met vereende krachten lukt het en we worden allerhartelijkst ontvangen. Er is eten voor ons en mango.s van eigen boom!

Eerst gaat een lading naar Guntur macan en daarna door naar Dopang waar de overigen worden afgeleverd. Op beide plekken komen 10 huizen en nu is pas een gedeelte afgeleverd. Zaterdag komt de tweede lading en wordt er gestart met opbouwen.

Als dit klaar is nog naar Dadap in het oosten en daar hopen we het projekt af te ronden.
Inmiddels is de eindstand het plaatsen van 90 huizen!
Hartelijk dank weer en vriendelijke groet,
Jantine.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog