20 okt – Eerste huizen klaar in Aik Ngempok?

door | 21 okt 2018 | Aardbevingen 2018 | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

Spannende dag vandaag, gaat het lukken en zijn de eerste huizen klaar in Aik Ngempok??
We rijden al vroeg in de ochtend naar Erwin en nadat we overlegd hebben gaan we eerst naar de school in Jurit. Van de leerkrachten van een school in Melbourne hebben we een donatie gekregen om schriften en pennen voor de schoolkinderen te kopen. Dit is gebeurd en we gaan dit nu weg brengen. De kids krijgen nog les in tenten omdat de school zwaar beschadigd is. Alles wordt in dank aanvaard en we zingen nog even met elkaar en dan weer verder.

En….dan ontmoeten we onze oudjes weer, die stralend zitten te kijken naar hun nieuwe onderkomen. Het is bijna af , alleen nog de laatste bamboelatten en de vernis en dan kunnen ze er morgen echt in slapen. We maken alvast wat foto’s met de fam voor de huisjes en die spreken voor zich!! Ieder is blij en opgetogen! Zo zijn er dus nog 4 units neergezet en zijn er totaal voor 10 gezinnen een onderkomen geplaatst.

Morgen worden de volgende 5 units naar desa Pringgasela gebracht en dan gaan ze maandag daar starten met het plaatsen. We hopen dat dit in een week gaat lukken omdat we inmiddels meer ervaring hebben met het opzetten.

Nog steeds komt er geld binnen en berichten van mensen die op een of andere manier willen helpen of iets willen afgeven, het is fantastisch!!

Heel veel dank wederom aan allen die zich zo enorm inzetten en steunen!

Vriendelijke groet,

Jantine.,

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog