18 sept – Kerendangan en waterfilters

door | 19 sep 2018 | Aardbevingen 2018 | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

De pick up truck komt naar Kekeri en dan rijden we met elkaar door naar Orong, Teloke en Kekeran. Daar is ook nog weinig hulp geboden en willen we in ieder geval ook waterfilters wegbrengen.
De mensen zijn er erg blij mee en we geven een waterfilter voor 4 gezinnen .Ieder kan dan op een vast punt de flessen vullen.

Dan rijden we verder naar Kerendangan waar we een bezoek brengen aan de Stichting Tanah Bintang. Het gebouw heeft schade maar staat er nog en kan goed opgeknapt worden in tegenstelling tot de meeste andere huizen. We laten daar o.a. rijst en kleding achter en ook weer een aantal waterfilters. Ze zijn hard aan het werk om alles weer in orde te maken en hopen snel weer met de aktiviteiten te kunnen starten.

Op meerdere plekken geven we nog waterfilters af daar en rijden dan terug naar RT 5 in Senggigi waar we ook waterfilters beloofd hebben.
Tevens kijken Barry en ik nog naar de mogelijkheid om een dorp te kiezen dat we gaan helpen met noodwoningen/renovatie .
Terug in de auto bespreken we onze plannen en gaan vrijdag weer op pad. Dan komt een reisleidster van Sawadee die ook een funding heeft opgezet geld naar ons brengen en gaan we de dag met haar op stap en ontmoet zij ook mensen die ze kent en wil helpen.

Weer blijde gezichten vandaag en heel veel dank mede namens de mensen die geholpen zijn en
vriendelijke groet,

Jantine.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog