15 okt – Blije gezichten!

door | 16 okt 2018 | Aardbevingen 2018 | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

Om 7 uur zitten we al weer in de auto naar Pringgasela. Het gaat vlot en we zijn om half 9 bij Erwin. Even overleg en dan direct door naar kampung Ngempok waar we al weer vorderingen zien. Het eerst treffen we opa en oma die glunderend ons begroeten. Ze zijn zo blij en vertellen aan iedereen dat er gisteren ineens een buitenlander voor hen stond met een groep bewoners van Pringgasela die willen helpen met een huis voor hen!! Ze kunnen hun geluk niet op en dat is ook heel goed te zien op de foto die hieronder bijgevoegd is. Daar maken we maar een vreugdedansje op!

We rijden later door naar de lagere school waar gisteren , met behulp van mensen van het leger , de leentent is opgezet. Hier ook veel enthousiaste schoolkinderen en leerkrachten die erg blij en dankbaar zijn.

We gaan terug naar de kampung naar de huizen en inmiddels komen de daken er op en worden deuren geplaatst. De ramen zijn helaas nog niet klaar en die komen morgen. De bewoners hebben weer een heerlijke lunch voor ons klaargemaakt waar we van genieten.
Daarna nog even terug naar Erwin om het een en ander te overleggen en nog 2 waterfilters mee te nemen voor Kekeran in het westen.

We verdelen de taken. Erwin blijft controleren in Pringgasela en wij bereiden de volgende lading voor in het westen en dan zien we elkaar zaterdag weer in het oosten is het plan.
Voordat we terug gaan naar Mataram gaan we eerst nog de waterfilters afleveren in Kekeran.

We zijn weer tevreden over de vorderingen vandaag en we hopen dat we de volgende lading sneller kunnen afwerken omdat ze dan inmiddels weten hoe het een en ander in elkaar gezet moet worden..

Hartelijk dank en vriendelijke groet,

Jantine.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog