14 sept – Even genieten

door | 15 sep 2018 | Aardbevingen 2018 | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

Vandaag een lange dag. We rijden al vroeg naar Pringgasela en gaan dan met Erwin en de jongens met de pick up vol met waterfilters en nog wat andere goederen eerst naar de scholen. Daar geven we de waterfilters af en leggen het een en ander uit. Heel fijn te zien dat er weer zoveel kinderen naar school kunnen.
Er worden nog steeds meer noodscholen gebouwd dus we hebben ook extra tentzeilen bij ons.

Dan rijden we verder richting Labuhan Pandan naar Dadap, richting de zee waar ook nog niemand geweest is voor hulp. Heel veel blije gezichten als we komen en het nodige kunnen achterlaten!

Door naar Sugian, Kokok pedek, Sajang en uiteindelijk Sembalun. Wat een vreselijke puinhopen overal niet te geloven! Maar het goede is dat we veel mensen aan het werk zien, aan het opruimen en aan het timmeren e.d
En wat is het hier toch prachtig zo dicht bij de Rinjani….De zon schijnt op de andere bergen en daar moeten we echt even voor stoppen om een foto te maken zo mooi!!! Laat de toeristen hier snel weer mogen komen genieten!!

Het gewone leven komt langzaam weer op gang. We hebben de laatste dagen ook geen bevingen meer gehad dus dat geeft ook weer moed en vertrouwen.

Het is al avond als we weer terugkomen in Pringgasela en dan staat er een lekkere maaltijd voor ons klaar bereid door Anna, de vrouw van Erwin.. Heerlijk genieten en dan snel weer verder door naar Mataram want dat is nog bijna 2 uur rijden..

Maandag gaan we weer op pad.

Tot nog toe is onderstaand fantastische bedrag gestort van 
€ 36.624,- ofwel Rp. 114.000.000!!

Geweldig!!!!!

en heel hartelijk dank weer, mede namens ieder en vriendelijke groet,

Jantine.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog