10 dec – Laatste afwerkingen en dan de laatste 20

door | 10 dec 2018 | Aardbevingen 2018 | 0 Reacties

Auteur: Ron Linders
Mijn naam is Ron Linders en ben getrouwd met Ike. Ik ben de webdesigner van deze website en als zodanig erg betrokken bij het werk van mijn vrouw Ike en haar ondersteuning aan Yayasan Bale Tereng. Vele malen hebben wij Lombok bezocht maar om gezondheidsredenen kunnen wij het eiland helaas niet meer bezoeken.

We rijden op de motor naar RT 04 om te kijken of ze daar klaar zijn. Vandaag is de afwerking en de laatste dag , dan staan daar ook 10 huizen
Het is heel mooi om te zien dat de mensen nu zelf ook materiaal gaan zoeken om aan te bouwen zoals een keukentje, badkamer of afscheiding voor een terras. Dat was wat we hoopten!
Ook goed om te zien dat meer mensen nu aktief zijn en aan het bouwen gaan.
Helaas hadden we afgelopen donderdag weer een beving van 5.7 en dat was dus weer schrikken, maar het is goed afgelopen op de meeste plaatsen.

We hadden ook een doos kleren meegenomen en hebben daar ook volwassenen en kinderen blij mee kunnen maken.

Morgen de laatste afwerking in Dopang en Guntur macan en dan kunnen de voorbereidingen voor de laatste 20 huizen in het noordoosten starten.
We hopen daar dan komend week-end te kunnen starten met de bouw en zijn dan mooi op schema. Hopen dat het weer mee zit. Maar de laatste dagen zat het goed en hebben ze lekker door kunnen werken.

Hartelijk dank weer iedereen en vriendelijke groeten,

Jantine.

Wat vond je van dit bericht?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordeling. Wees de eerste!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Meer van ons weblog